POLIRANJE VOZIL

Poliranje vozil predstavlja nadgradnjo pranja vozila, njegova vloga pa je, da poskrbi za bleščeč videz avta in njegovo zaščito. V našem podjetju poliramo s pomočjo prefinjenih strojev oz. orodij in profesionalnimi polirnimi pastami, postopek pa je večstopenjski. Poliranje avta odpravi drobne poškodbe laka kot so udarci peska ali kamenčkov, rise grmičevja, obledelost zaradi vpliva UV žarkov, zaradi smoga, soli, dežja, drevesnih sokov in smol, ptičjih iztrebkov, pranja v avtopralnici in zračne rje.

Poliranje vozila je dalj trajajoči postopek, saj najprej temeljito ročno operemo vozilo. Nato sledi odstranjevanje insektov, zračne rje, katrana, smole in ostalih depozitov s pomočjo polirnega plastelina. Sledi natančna zaščita plastike in gumijaste obrobe na vozilu. Glede na stopnjo poškodbe laka se nato odločimo katera stopnja poliranja je najbolj primerna, da dosežemo najboljši učinek in s tem tudi videz vašega vozila.

1. Stopnja: Začnemo s fino polirno pasto, ki je za popravilo manjših poškodb na vozilu in zagotavlja maksimalni sijaj na površini. Na vozilo nanesemo tudi zaščitni premaz, ki zagotavlja zaščito površine pred vplivi iz okolja in ohranja briljanten globok sijaj od 3 do 5 mesecev.

2. Stopnja: Začnemo s srednje grobo polirno pasto, ki odstranjuje lažje holograme in praske. Zaključimo še z zadnjo stopnjo poliranja, in sicer s fino polirno pasto, ki je za popravilo manjših poškodb na vozilu in zagotavlja maksimalni sijaj na površini. Na vozilo nanesemo tudi zaščitni premaz, ki zagotavlja zaščito površine pred vplivi iz okolja in ohranja briljanten globok sijaj od 3 do 5 mesecev.

3. Stopnja: Začnemo z grobo pasto, ki odstrani oksidacijo in večje praske. Sledi srednje groba polirna pasta, ki odstranjuje lažje holograme in praske. Zaključimo še z zadnjo stopnjo poliranja, in sicer s fino polirno pasto, ki je za popravilo manjših poškodb na vozilu in zagotavlja maksimalni sijaj na površini.
Na vozilo nanesemo tudi zaščitni premaz, ki zagotavlja zaščito površine pred vplivi iz okolja in ohranja briljanten globok sijaj od 3 do 5 mesecev.

V podjetju Makiro opravlja poliranje vozil strokovno usposobljeno osebje, katerega profesionalnost in znanje dokazuje tudi opravljen strokovni certifikat.

Man in a garage. Worker polish a car.
IMG-8a6f12fa7923e49ece957d15fae50de4-V